måndag 12 juli 2010

21 grader

och det inträffar just i detta ögonblick det som kallas tropisk natt. Sitter och väntar på den nu, utomhus och med dansbanebelysningen tänd. Med kaffe, glass och jordgubbar. Så jag säkert vet att jag inte kommer att sova inatt. Kaffe och duntäcke är kanongrejjer en sommarkvällnatt när tropikerna hälsar på. Och så lite socker på det.

Var var vi nu då.. del 6 kanske? Det är många teman kvar att avhandla, som tex storleken på amerikanerna och på deras portioner.



Amerika är fullt av tjockisar. Så är det. Men det är roligare att prata om hur fantastiskt amerikanskt amerika är. Hur glad jag blev att bli kallad Honey av servitriser som hela tiden fyller på tunt kaffe i för tjocka muggar när man sitter i dom där röda plastläder-båsen och väntar på frukostpancakesen. Och man blir som ett barn, säger yes please och no thanks, på en sån usel amerikanska att servitrisen glatt påpekar att man har en "charming" accent och måste fråga; varkommerniifrån (whär do jo cåmm fråm)?!?! Och man svarar artigt och plågsamt generat Swiideen (för det fattar ju jag oxå, att dom har roligt åt uttal, grammatik och konstig språkmelodi) och dom ler ännu större och säger.. OOhhhh.. Och man undrar om dom vet vart det ligger, för det vi ju, att amerikaner generellt är obildade och inte har en aning om europeisk geografi. (hämnden är ljuv)

Men fy fan va härligt det var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar