söndag 24 januari 2010

Yyyyl del 3

Det visar sig att Svenska jägareförbundet som har lokaler i riksdagens källare utbildar riksdagsmän och kvinnor till jägare och handleder dom till jägarlicens bland skjutbanorna. därnere i underjorden.

Sen går riksdagsmänniskorna upp en våning, rundar en monter som Svenska jägareförbundet har i korridorerna, dom går in på sina rum och läser vetenskapliga rapporter som Svenska jägareförbundet ger ut och som ligger till underlag för beslut om huruvida man ska jaga varg eller inte i Sverige. Och det ska man, vilket leder till att jägarna i Svenska jägareförbundet får skjuta varg i Sverige.... äntligen.

Ja jävlar vad skönt att veta att vi nu tillochmed har riksdagsmänniskor som kan dra ut på jägarstråt för att värna vargstammen i Sverige. Som för övrigt är Europas minsta. Vargstammen alltså. Sverige är å andra sidan Europas femte största land. Till ytan alltså. Så det är ju ganska stora ytor som jägarriksdagsmänniskorna har att bevaka för att rädda oss från vargen. Dom som finns kvar. Som är dom som har inavelsproblemen.. dom halta och lytta, för dom friska är ju redan skjutna, så dom rör sig väl inte så fort. Vargarna alltså, inte rikdagsmänniskorna.
Och då måste dom ju verkligen skjutas för nu är ju alla friska vargar borta.

Kevin Costner kom tillbaka allt är förlåtet.

Och med 100 % allvar undrar jag vad människor är rädda för. Vad ÄR det som är så hotfullt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar