fredag 11 december 2009

Noble party

jag måste säga att jag uppskattade Nobelmiddagen. Här kommer min lista på bästa upplevelser

1 Största komihåg: att jag hatar direktsändningar, vilket jag kom på igen, när fysikpristagaren höll på att få en hjärtinfarkt av att gå fram till talarstolen. Nervöst men intressant.

2 Bästa tack i tal; Tack Nisse chaufför

3 Roligast 1; alla som somnade, jag kände tillochmed nästan lite ömhet för Silvian som somnade när Herta talade, snacka om att inte vara PK. Tal, tal, tal, stråkmusik, vin, mat, vin, lutmusik, tal tal.. ja kära nån det skulle kunna vara jag som snufsade in där.

4 Roligast 2; Kristina Lugn berättar att hon druckit för mycket och ser nöjd ut över detta.

5 Mest poetisk; Marcus Birro som som återuppväcker dikten, Sol ute Sol inne Sol i hjärta Sol i sinne.

6 Mest lik; Servitörerna som som såg ut som den tecknade mannen i "Anslagstavlan" när dom gick ner för trapporna sådär konstigt med framfötterna som han gör.

7 Konstigast; måste vara kungen, han ser ut och beter sig mer som en spjuver än Kingen och ser nästan ut som ett roligt djur ibland när han sträcker på nacken åt nåt konstigt håll och ler med öppen mun. En lemur? Man börjar nästan gilla honom.

8 Tråkigast; Maud Olofsson... alltid denna Måddan. kan ingen stänga av henne.

Slutsats; Denna dag måste vara den största övningen i altruism som man som rik, känd, maktfull och liknande kan utsätta sig för. Det centrum man ofta är ensam i ska man nu dela med ca 1500 andra. Inte konstigt att dom somnar. Säkert av själv-uttråkning. Rätt åt dom.

1 kommentar:

  1. Haha! Sörskilt punkt 7 och 8.
    Såg naturligtvis inte programmet eftersom jag verkligen tycker det är som att se målarfärg torka - eller tråkigare för det ger inget stiligt resultat - och säkert kollade patologTV istället.
    Eva P

    SvaraRadera